ZAVRŠENA MOL SERBIA NAGRADNA IGRA ‘SIPAJ GORIVO I OSVOJI SKUTER’

2472015-mol

23. VIII 2021 | Završena je letnja MOL Serbia nagradna igra ‘Sipaj gorivo i osvoji skuter’. Dobitnici glavnih nagrada – Yamaha skutera su: Aleksandar Glišić, Slobodanka Arnaut i Nenad Pavlović.

Dobitnici vrednih nagrada izvučeni su putem softvera za nasumični odabir pobednika, u skladu sa Pravilnikom nagradne igre i uz prisustvo tročlane komisije. Srećne dobitnike proglasio je radijski voditelj Dragan Ilić u prenosu uživo na MOL Serbia YouTube kanalu i društvenim mrežama kompanije.

Nagradna igra ‘Sipaj gorivo i osvoji skuter’ počela je 12. jula. Tokom prethodne četiri nedelje, MOL Serbia nagradio je 30 kupaca sa 5.000 bonus poena na MOL Plus klub kartici  i četvoro srećnih dobitnika sa 25.000 bonus poena na MOL Plus klub kartici.

“Već tradicionalno tokom leta kupcima pripremamo akcije i pogodnosti, a one najlojalnije nagrađujemo vrednim nagradama. Kupovinom minimum 15 litara EVO, EVO Plus goriva ili TNG kupci su bili u prilici ne samo da se uvere u kvalitet naših proizvoda, već i da osvoje jednu od vrednih nagrada. U periodu koji je pred nama pripremamo nove pogodnosti za članove MOL Plus klub programa lojalnosti jer nam je cilj da kupcima ponudimo proizvode i usluge koji če unaprediti njihovo korisničko iskustvo, a nama obezbediti lidersku poziciju u pružanju usluga mobilnosti i maloprodaje robe široke potrošnje“, izjavila je Ana Dešić, v.d. direktorka maloprodaje MOL Serbia.