O NAMA

Progressive magazin je specijalizovani časopis za trgovinu robom široke potrošnje u Srbiji. Časopis objavljuje objektivne i kvalitetne informacije, kako s domaćeg, tako i sa tržišta regiona, Evrope i celog sveta.

Analize tržišta, trendovi, edukativni tekstovi, koje potpisuju vodeći stručnjaci, od velike su pomoći trgovcu koji želi da uči i prati stalne promene na tržištu, kako bi unapredio svoje poslovanje i pružio najbolje svojim kupcima.

Naši ciljevi

  • Stvaranje i konstantno unapređivanje profesionalnog kanala za komunikaciju između trgovaca, proizvođača i distributera u sektoru robe široke potrošnje.
  • Pomoć u razvoju i profesionalizaciji tržišta.
  • Upoznavanje učesnika na tržištu sa najnovijim trendovima, tržišnim kretanjima, zakonskim regulativama, čime im se obezbeđuje širi uvid u mogućnosti za širenje poslovanja ili prvazilaženje prepreka sa kojima se susreću.
  • Organizacija specijalizovanih FMCG konferencija i poslovnih susreta u cilju konstantne edukacije i stvaranja dobre atmosfere među učesnicima na tržištu robe široke potrošnje u Srbiji.