OTVORENI RENOVIRANI MAXI SUPERMARKETI U NOVOM SADU, ŠAPCU I ŽARKOVU

2382021-maxi

23. VIII 2021 | Tokom avgusta meseca, otvoreno je više renoviranih Maxi objekata širom Srbije.

Od 5. avgusta, bogata ponuda proizvoda i usluga ponovo je dostupna građanima Novog Sada u renoviranom Maxi supermarketu, na adresi Dr Svetislava Kasapinovića 4. Proverenu, kvalitetnu nabavku namirnica sada upotpunjuje inovativni izgled prodavnice i nova oprema u radnji, dizajnirana po najmodernijim standardima tako da pruži još bolje iskustvo kupovine, navodi se u saopštenju kompanije Delhaize.

2382021-maxi ns

Nov enterijer, prilagođen potrebama modernog kupca, bogata ponuda svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, mlečnih proizvoda… i 27 zaposlenih radnika na raspolaganju su potrošačima u ovom objektu.

Maxi supermarket u Šapcu, koji se nalazi u jednom od najlepših naselja u ovom gradu, takozvanom Trkalištu, nakon renoviranja ponovo je otvorio vrata svim građanima 10. avgusta. Na adresi  Prote Smiljanića 58, kupce su dočekala dobro poznata komšijska lica, a proverena i kvalitetna kupovina namirnica u novom, modernom enterijeru prodavnice dodatno je obogaćena proširenim asortimanom na odeljenju pijace.

Užitku u prijatnoj, komšijskoj atmosferi i raznovrsnom asortimanu proizvoda sada doprinosi inovativan izgled supermarketa, a pored bogate ponude svežih kategorija mesa, delikatesa i peciva, kupce u ovoj radnji očekuju i novine u okviru Maxi pijace, koja sada nudi još veći izbor svežeg voća i povrća.

2382021-maxi šabac

Od 12. avgusta, kupcima je na raspolaganju i renovirani pMaxi supermarket uTrgovačka 24, u beogradskom naselju Žarkovo. Bogat asortiman proizvoda koji krasi odeljenje Maxi pijace, prepoznatljive po velikom izboru svežeg voća i povrća, kao i svežih kategorija mesa, delikatesa i pekare, sada upotpunjuje najnovija oprema i inovativni enterijer prodavnice, kreiran tako da upotpuni ugođaj pri kupovini omiljenih namirnica, a prijatnoj, komšijskoj atmosferi doprinosi 19 zaposlenih koji se kupcima nalaze na usluzi.

2382021-maxi žarkovo