USKRŠNJA KORPA SOLIDARNOSTI

10. IV 2023 | U subotu, 8. aprila, u supermarketu Gomex Total, održana je uskršnja Korpa solidarnosti. U pitanju je humanitarna akcija koju dva puta godišnje, već punih 12 godina, zajedničkim snagama organizuju trgovinski lanac Gomex i Rotaract klub iz Zrenjanina.

Od 9 do 16h, na ulazu u supermarket Total bila je postavljena velika korpa koju su kupci popunjavali, prvenstveno osnovnim životnim namirnicama, ali i ponekim slatkišem za decu. Svojim donacijama doprinos su dali i organizatori – Gomex i Rotaract klub.

“Ova akcija opstaje najviše zahvaljujući sjajnom odzivu potrošača i njihovoj želji da pomognu onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. Doniranjem jednog ili više proizvoda, kupci su pokazali dobru volju, a naši timovi će se pobrinuli da sve donacije stignu do socijalno ugroženih porodica sa teritorije grada Zrenjanina koje školuju veliki broj dece. Još jednom se zahvaljujemo našim dragim kupcima koji su doprineli ovom uspehu i obećavamo da ćemo nastaviti da podržavamo humanitarne akcije i pomažemo zajednicama u kojima poslujemo”, kažu iz kompanije Gomex.