SA LIDL PLUSOM POPUSTI I KOD PARTNERA

11. IV 2023 | Lidl Plus program lojalnosti širi svoju ponudu, pa će njegovi korisnici, osim kupona za Lidl, dobijati specijalno kreirane kupone za povoljniju kupovinu i kod Lidl Plus partnera. Prvi dodatni Lidl Plus popusti na kupovinu i usluge dostupni su već sada kod kompanija: Erste Bank, Gigatron, A1 Srbija, Generali Osiguranje Srbija, Fitpass, Zepter International i Opera i teatar Madlenianum, a Lidl najavljuje da će se ovaj spisak povećavati.

„Kao pouzdan partner naših potrošača, otišli smo korak dalje i pored povoljnije kupovine u Lidl prodavnicama, korisnicima Lidl Plus aplikacije ponudili smo takvu kupovinu i van Lidla. Udružili smo snage sa našim partnerima, poznatim brendovima koji su za Lidl Plus korisnike osmislili jedinstvene pogodnosti i na taj način im omogućili uštede na proizvode i usluge koje se svakodnevno koriste“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Martina Petrović. 

Kako bi uživali u novim pogodnostima, sve što korisnici treba da urade jeste da u Lidl Plus aplikaciji iz menija Ponude partnera odaberu ponudu koja im odgovara, prate dalja uputstva i na taj način ostvare navedene benefite kod Lidl partnera iz oblasti sporta, elektronike i tehnologije, bankarstva, mobilne telefonije, hotelijerstva i drugo.

Lidlov Partner program će se kontinuirano proširivati novim ponudama, kako bi se izašlo u susret što većem broju potreba potrošača. Uvek aktuelna lista partnera može se pronaći na spisku Lidl Plus aplikacije, kao i na web sajtu Lidla www.lidl.rs.

Dodatni popusti kod Lidl partnera nisu jedina novina koja očekuje korisnike Lidl Plus aplikacije. Naime, od sada, na aplikaciji će se naći i recepti kreirani na osnovu nedeljne ponude, a koji će korisnicima poslužiti kao inspiracija za kuvanje i omogućiti da lako i povoljno pripreme ukusna jela.

Lidl Plus aplikacija lojalnosti dostupna je na svim pametnim telefonima i njeno preuzimanje je besplatno i jednostavno. Najpre je potrebno instalirati Lidl Plus na telefon putem Google Play-a, Apple Store-a ili AppGallery-a, potom otvoriti svoj lični nalog i aplikacija je spremna za korišćenje. Svaki korisnik kroz aplikaciju dobija svoju digitalnu Lidl Plus karticu koju je potrebno skenirati prilikom plaćanja na kasi čime se dobija i račun u digitalnom obliku. Zahvaljujući digitalnom računu, potrošači mogu da pregledaju obavljene transakcije, ali i urade povrat robe bez čuvanja fiskalnog računa u papirnoj formi. Benefiti Lidl Plus programa lojalnosti ostvaruju se kroz Kupone, koji obezbeđuju jednokratna sniženja na odabrane proizvode. Istovremeno, sakupljanjem ukupnog iznosa kupovina kroz Kupon Plus akciju mogu se postići dodatne uštede.