UNIVEREXPORT STIGAO U JAGODINU

30. III 2023 | Prvi maloprodajni objekat kompanije Univerexport u Jagodini otvoren je 30. marta na adresi Kneza Lazara 163a. Ovo je ujedno i 187. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, javljaju iz kompanije.

Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovine za svakog 100. potrošača. Takođe, u periodu od 30.3. do 30.4, potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu u Jagodini.

Objekat se prostire na preko 650m2 prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 9.000 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe, ali i na mnogo složenije zahteve potrošača.

Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje – to su organski proizvodi, sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od naše farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano. Ovi brendovi stekli su izuzetno poverenje potrošača, a od sada su dostupni i građanima Jagodine i to svakog dana od 07 do 22h. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.