KOMPANIJA DIJAMANT PROSLAVILA 85 GODINA POSLOVANJA

30. III 2023 | Kompanija Dijamant, regionalni lider u industriji ulja, margarina i majoneza, na jedinstven način obeležila je veliki jubilej – 85 godina poslovanja spektakularnim koncertom Ace Pejovića, koji je upriličen tim povodom u hali Spens u Novom Sadu, kaže se u saopštenju kompanije.

Kupovinom Dijamant proizvoda u određenoj vrednosti i skeniranjem računa putem posebno kreirane aplikacije, potrošači su mogli da obezbede ulaznice za koncert, kao nagradu za lojalnost brendovima i kompaniji.

Već na prve taktove poznatih numera osetila se pozitivna energija, a oduševljena publika je svaku pesmu ispratila uz gromoglasni aplauz. Da je slogan kampanje – Hvala vam za decenije poverenja -prepoznat u javnosti, dokaz je ispunjena hala do poslednjeg mesta i što se tražila karta više.

“Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo značajan jubilej obeležili u prisustvu zaposlenih, poslovnih saradnika, a posebno potrošača, odnosno svih onih kojima dugujemo zahvalnost za podršku našem poslovanju. Višedecenijski uspeh smo gradili na temeljima tradicije, poverenja i poštovanja tržišta, uz konstantan rad na unapređenju ponude. Posebno sam ponosan što smo od hrabre ideje da potrošačima pružimo dodatnu vrednost i novo iskustvo plasiranjem aplikacije, pa do same realizacije koncerta, pokazali da inovativan pristup dovodi do pomeranja granica koje tržište prepoznaje i nagrađuje“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, i izrazio uverenje u nastavak daljeg liderskog poslovanja zrenjaninske uljare.