NOVI PERSU U BEOGRADU

31. III 2023 | Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 30. marta u 9 časova, otvorio je u Beogreadu objekat na adresi Sime Igumanova 5.

“Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. U novom objektu na 75m2 metara kvadratnih na raspolaganju vam je preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže voće i povrće ali i hleb i pecivo. Kvalitet proizvoda koje možete naći kod nas je uvek na vrhunskom nivou jer se vodimo time da samo najbolji proizvodi smeju stići do vaših trpeza“, poručuju iz PerSu marketa.

Iz kompanije navode da su pored prepoznatljivog kvaliteta i ovog puta nastavili sa ustaljenom praksom darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 168 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda.