UNIVEREXPORT NA NOVOJ LOKACIJI U BEOGRADU


6. IV 2023 | Kompanija Univerexport otvorila je novi maloprodajni objekat 6. aprila na adresi Tošin bunar 270a na Novom Beogradu. Ovo je 188. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži ovog trgovinskog lanca. Pored velikog broja artikala i posebnih akcija pripremljenih za ovaj objekat, kompanija Univerexport obradovaće sve potrošače u novom objektu i elektronskim cenama. 

U skladu sa savremenim svetskim trendovima, na policama novootvorenog objekta nalaze se elektronske cene uz pomoć kojih proces kupovine postaje brži i lakši, a ažuriranje i priprema akcijskih cena funkcioniše jednostavno – na jedan klik. Cene se ažuriraju automatski, iz ’centrale’. U skladu sa ekološkim tendencijama i ’zero paper’ politikom, ovakav način obeležavanja cena proizvoda drastično smanjuje potrošnju papira i time doprinosi očuvanju prirode.

Objekat se prostire na skoro 800m2  prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 8.500 artikala. Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje koji su stekli poverenje potrošača. To su organski proizvodi pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Za sam dan otvaranja pripremljeni su poklon paketi i cegeri za prvih 200 potrošača, dok je svaka 50. kupovina tog dana bila besplatna. Pored toga, u toku je i akcija koja traje od 6. do 20. aprila samo u ovom objektu.

Radno vreme objekta je svaki dan od 7 do 22h.