UNIVEREXPORT NA NOVOJ LOKACIJI – KOTEŽ PANČEVO

27. VII 2023 | Kompanija Univerexport otvorila je novi maloprodajni objekat u četvrtak 27. jula na adresi ugao Knićaninove i Ive Kurjačkog u Pančevu. Ovo je 192. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, a drugi po redu u Pančevu. Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovine za svakog 50. potrošača. Takođe, u periodu od 27.7. do 10.8. potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu u Pančevu.

Objekat se prostire na preko 600m2 prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 6.000 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe i zahteve potrošača.

Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje – to su organski proizvodi sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od farme do radnje za 48 sati i nikada nije zamrzavano. Ovi brendovi stekli su poverenje potrošača, a od sada su dostupni i građanima Pančeva i to svakog dana od 7 do 22h. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.