TREĆA, DO SADA NAJVEĆA, SPLET TECH KONFERENCIJA

13. VI 2024 | Ljubitelji tehnologije, startap timovi, investitori, studenti, profesori i drugi inovatori, i ove godine, 8. oktobra imaće priliku da budu deo Splet Tech konferencije. Nakon uspeha od prethodne dve godine, sa skoro 200 vrhunskih predavača iz različitih oblasti i više od 4.500 učesnika, ove godine očekuje nas rekordni broj zanimljivih govornika, sesija i tema.

U oktobru, na 9 bina u MTS Dvorani predavači iz zemlje i inostranstva govoriće o web3 tehnologiji, pivotiranju biznisa, exit strategijama, prodaji, internacionalizaciji poslova, uticaju tehnologije na zakonodavstvo, multidisciplinarnim timovima.

Posetioci će imati priliku da saznaju sve o inovativnim tehnologijama i onima koji ih stvaraju kroz radionice, motivaciona predavanja, ali i da se povežu sa potencijalnim saradnicima, investitorima i korisnicima. Pored toga, Splet je idealna prilika za one koji žele da predstave i promovišu svoje proizvode i biznise. Startap i expo zona i ove godine biće mesto na kome će prisutni moći da se upoznaju sa onim što kompanije i startapi kreiraju. Novina ove godine biće i VC zona koja će okupiti Venture Capital fondove i biznis anđele. 

Organizatori konferencije su projekti ’Preduzmi ideju’, u realizaciji Inicijative ’Digitalna Srbija’ i ’Srbija Inovira’ koji sprovodi ICT Hub, uz podršku USAID-a.

Prijave su otvorene, a uskoro će biti dostupno i više informacija o programu na sajtu konferencije Splet Tech 2024.