SUPER KARTICA POGODNOSTI NA OMV BENZINSKIM STANICAMA

21. I 2020. | Uz Super Karticu sada je moguće sakupljati ili koristiti bodove prilikom kupovine na OMV benzinskim stanicama. Za prvo provlačenje Super Kartice do kraja januara na poklon se dobijaju dupli bodovi.

„Ovo je strateško partnerstvo kroz koje ćemo se truditi da dodatno nagradimo naše postojeće i nove kupce tako što ćemo im pružiti prvoklasnu uslugu, kvalitet goriva po kojem je OMV prepoznat, auto perionice i širok izbor dodatnih usluga dostupnih u OMV prodajnoj mreži“, izjavio je direktor prodaje OMV Srbija, Nikola Božalo.

Korisnici Super Kartice ostvaruju do 5 bodova po litri goriva, kao i bodove za kupovinu ostalog asortimana na više od 60 OMV benzinskih stanica širom zemlje i mogu ih koristiti u mreži određenih partnera Super Kartice.

„Ulaskom OMV-a u sistem bodovanja, više od 1.2 miliona korisnika Super Kartice će imati priliku da zadovolji svoje kupovne potrebe i obogati korisničko iskustvo. Prepoznali smo želju korisnika za partnerom iz petrol industrije i veliko nam je zadovoljstvo da je to upravo OMV“, izjavio je direktor Super Kartice, Mihailo Ponjavić.