‘IZABERITE ZDRAVIJE’ U TEMPO HIPERMARKETIMA

21. I 2020. | Za sve koji žele da proleće dočekaju spremni i fit, ali i one koji nameravaju da se posvete zdravijm životnim izborima od 23. januara u svim Tempo hipermarketima širom Srbije počinje akcija ‘Izaberite zdravije’.

Osim zdravije hrane po akcijskim cenama, organskih, bezglutenskih i dijetalnih proizvoda, u Tempo hipermarketima kupci će do 19. februara biti u prilici da po promotivnim cenama odaberu i nešto iz širokog asortimana sportske opreme i sprava za treniranje.

U ovom periodu biće održane i brojne promocije dobavljača gde će kupci moći da probaju nove zdravije proizvode, ali i da se edukuju o važnosti čitanja deklaracija.

Gde se nalazi deklaracija na proizvodu, zbog čega je važna, ali i kako da razumemo sve pojedinosti o nutritivnim vrednostima koje su njen sastavni deo kupci će moći da saznaju 27. januara, kao i 3. februara u Tempu Ada od 14 do 16 časova, kroz razgovor sa Kristinom Veljović, specijalistom za zdraviju ishranu kompanije Delhaize Serbia.

Kao deo akcije ‘Izaberite zdravije’, u odabranim Tempo hipermarketima, za račun koji iznosi više od 1.000 dinara kupci će dobiti vaučer za popust na usluge odabranih teretana, fitnes centara ili nutricionističkih pregleda.