SOMO BORAC 2020

272020-soMoBorac

2. VII 2020. | I ove godine održaće se prestižna dodela nagrada u regionu – SoMo Borac 2020. Kao i do sada, nagrada će se dodeliti za vreme Weekend Media Festivala koji se ove godine održava od 24. do 27. septembra u Rovinju.

O važnosti nagrade najbolje govore brojke. Kroz godine, za nagradu SoMo Borac prikupljeno je 873 prijava, dodeljene su 142 statue i proglašena su ukupno 63 pobednika. U žiriju je bilo 139 relevantnih stručnjaka, a dodele je pratilo više od 3.000 ljudi.

“Niko nije očekivao ono što je ova godina donela. Po mnogo čemu je bila specifična i sigurni smo kako će i prijave to odražavati. Videli smo puno kvalitetne i pravovremene komunikacije, odličnih reakcija na sve u čemu smo se našli, sjajnih i izvanrednih kampanja. Nije nedostajalo ni onih ‘običnih’ koje su se nametnule pred puno jačim temama. Veselimo se svim prijavama jer će SoMo Borac 2020. biti kao nijedan do sada, u to nema nimalo sumnje,” rekla je Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Kao i uvek, pristigle prijave ocenjivaće regionalni žiri sastavljen od stručnjaka iz najvažnijih agencija, a radove je moguće prijavitido 7. septembra u devet kategorija.

Za sve informacije pratite SoMo Borac na Facebooku , LinkedInu i Instagramu.