SHOPPSTER TV DANAS POČEO SA EMITOVANJEM

2892020-Shoppster-slika-vest-800x450

28. IX 2020. | Shoppster TV, posvećen kupovini iz udobnosti doma 24h dnevno, od danas je dostupan samo na SBB digitalnim platformama, EON i Total TV, kao i na NetTV Plus za gledaoce u dijaspori. Pokretanjem TV kanala, Shoppster postaje prva integrisana online i TV prodavnica u Srbiji.

Shoppster je prvi koncept ove vrste kod nas, koji povezuje online platformu shoppster.com i TV prodavnicu uz prezentaciju proizvoda na kanalu Shoppster, nudeći udobnu, jednostavnu, efikasnu i sigurnu kupovinu bilo gde i bilo kada.

Poznata TV lica među kojima su Irena Stojanović, Sanja Radan i Miloš Maksimović, glumica Lena Bogdanović, internet zvezde, Dario i Goca iz Stubera i gejmeri Miloš Sa1na Šainović, Aleksa Ljuba Šurlan i Minja Kefer, kroz kratke, kvalitetne i sadržajne televizijske formate probaju proizvode za vas. Pored njih, gledaocima bogatu Shoppster ponudu predstavljaju i nova TV lica, Tamara Stančev i Nikola Slijepčević, što će kupcima pružiti osećaj odlaska u šoping centar iz udobnosti doma.

Shoppster nudi preko 40.000 proizvoda u 22 kategorije (elektronika, bašta i alati, moda, dečija oprema, sve za dom i sl), preko 400 brendova, među kojima su Bosch, Samsung, Nespresso, Metalac, Lenovo, Gorenje, P.S Fashion, Lego, Mattel, Pampers, ekskluzivno dostupni proizvodi Shoppster robne marke koji pružaju kvalitetna rešenja za jednostavniji život i linija ‘Praktična žena’, kreirana u saradnji sa TV voditeljkom Natašom Pavlović. Ponuda proizvoda, koja se stalno širi, prilagođena je za svačiji džep, po nižim cenama uz redovne mesečne akcije.

Proizvođačima, kao i velikim i malim dobavljačima, Shoppster nudi mogućnost da njihov proizvod 24h on-line vidi i potencijalno kupi više od 2 miliona ljudi, što potvrđuje da je Shoppster pravo mesto za dodatnu prodaju.

Pored online usluge, Shoppster nudi mogućnost naručivanja putem telefona za korisnike u Srbiji, a bržu i jednostavniju kupovinu omogućavaju i praćenje pošiljke, besplatna dostava za ekskluzivne Shoppster proizvode, isporuka do praga i preko praga, kao i preuzimanje pošiljke na ‘paketomatima’ kurirske službe D express na 30 lokacija u Beogradu. Gledaoci Shoppster TV na NetTV Plus, sve proizvode mogu poručiti on-line na shoppster.com sa isporukom u Srbiji.