PRVI UNIVEREXPORT U LAZAREVCU

3. III 2022 | Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport otvoren je 3. marta u Lazarevcu na adresi Veljka Vlahovića 29. Prva Univerexport prodavnica na ovom prodručju ukupno je 176. radnja ovog domaćeg trgovinskog lanca. Prvog dana kupovine potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni.

Univerexport je rešio da i Lazarevčanima ponudi ono najbolje što ima a to su pre svega domaći proizvodi, sa naglaskom na meso i delikates brenda Bačka, organske proizvode sa domaćinstva u Liparu, pršut i vino Vučurević, kao i proizvode dobro poznatih robnih marki ’Baš Baš’, ’Naše najbolje’ i ’Daj Daj’, koje nude željeni kvalitet omiljenih proizvoda po nižoj ceni.

Na atraktivnoj lokaciji, sa površinom od skoro 600m2,  sa 18 zaposlenih i preko 7 hiljada artikala, ovaj objekat odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako a u asortimanu istovremeno postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira.

Prvi Univerexport u Lazarevcu investicija je vredna gotovo pola miliona evra, a njen najvredniji deo čine zaposleni u njemu, koji su se pridružili velikoj porodici kompanije iz Novog Sada koja broji preko 3.000 radnika.

Radno vreme novog objekta je od 07h do 22h, svakim radnim danom i vikendom.

Naredna otvaranja planirana su u Kruševcu, Rumi i Ćupriji.