PRIVREDNICI UČESTVOVALI U AKCIJI OBEZBEĐIVANJA PAKETA POMOĆI ZA NAJSTARIJE SUGRAĐANE

2632020-privrednici

26. III 2020 | Volontere koji u Štark areni pakuju pakete pomoći za najstarije sugrađane u akciji koju su organizovali Privredna komora Srbije i Grad Beograd obišao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i zahvalio se privrednicima koji su učestvovali u akciji.

Akciju pomoći za 173.000 Beograđana starijih od 65 godina čije su penzije manje od 30.000 dinara, podržali su MK Group, Atlantik Group, Nelt Co, Avala Ada, Alco Group – Pionir, Strauss Adriatic, Marbo – Pepsico, Bambi, Henkel Srbija, Podravka, Dobro jutro kafa, Mercator-S, Al Dahra, Yumis, N sport, Nicefoods restorani (McDonalds), Planet Win 365, Nestlé Adriatic S, Milšped Group, Royal express, Žitounija, Jaffa Crvenka, Drenik, Jugenheinrich, Danubius, Sentela i Žitopromet Ruma.

Arenu su obišli i gradonačelnik Zoran Radojičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik PKS Marko Čadež.

Šleperi sa namirnicama sinoć su stigli u Štark arenu, a danas je oko 350 volontera počelo sa pakovanjem paketa. Kako je ranije najavljeno, prve pakete pomoć penzioneri će dobiti sutra, najkasnije u petak, a dostava će trajati desetak dana, jer će se dnevno iz Arene slati oko 15.000 paketa.