PERSU MARKETI SE PRIDRUŽUJU INICIJATIVI ‘BOLJA CENA’

14. IX 2023 | PerSu marketi su se priključili inicijativi Vlade Republike Srbije za borbu protiv inflacije i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, PerSu marketi su odlučili sniziti cene pojedinih namirnica i istaknuti ih posebnim oznakama ‘Bolja cena’.

Ova akcija, koja će biti primenjena u svim PerSu marketima širom Vojvodine i Beograda, ima za cilj da olakša pristup osnovnim životnim namirnicama svim građanima, a posebno onima sa nižim primanjima. Ovo je samo dodatak na aktivnosti koje je PerSu preduzeo u borbi protiv inflacije. Nedavno je ovaj lanac snizio cene 5.000 artikala za i do 30% i uveo ‘Uvek SuPer cenu’ koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala. ‘Uvek SuPer cena’ broji preko 600 proizvoda i iz kompanije ističu da rade svakodnevno na proširenju asortimana u okviru ove kategorije. 

“Mi verujemo da je pristup osnovnim životnim namirnicama pravo svakog građanina, i zato smo odlučili da podržimo inicijativu Vlade Republike Srbije. Naš cilj je da obezbedimo bolje cene za naše kupce, kako bismo im olakšali svakodnevni život i pomogli im da se brinu o svojim porodicama. Iz tog razloga smo polovinom juna ove godine snizili cene na 5.000 artikala iz našeg asortimana. Takođe smo uveli i ‘Uvek SuPer cenu’ kao redovnu nisku cenu – uvek povoljnu, a odabirom ovih artikala potrošači štede i kada ne kupuju na akciji. Uvođenjem ‘Bolje cene’ našim potrošačima pružamo dodatnu podršku s ciljem očuvanja kućnog budžeta”, poručuju iz PerSu marketa.