OTVORENE JOŠ DVE GOMEX PRODAVNICE

29. VII 2022 | Maloprodajna mreža trgovinskog lanca Gomex od 29. jula je bogatija za dva nova objekta. Novi marketi su otvoreni u Požarevcu i Velikom Gradištu.

Minimarket u Požarevcu nalazi se na adresi Pionirski trg 4 i raspolaže prodajnim prostorom veličine 126m2. U pitanju je prvi maloprodajni objekat kompanije Gomex u ovom gradu. Ponuđeni asortiman proizvoda uključuje sve što je potrebno jednom domaćinstvu – od svežeg mesa i svežeg voća i povrća do kućne hemije. Radno vreme prodavnice je, radnim danima i subotom, od 7 do 21h, nedeljom – od 7 do 13h. Za brzu i kvalitetnu uslugu brine se šest novozaposlenih radnika.

Prodavnica u Velikom Gradištu, na adresi Vojvode Putnika 27-29, prostire se na 345m2 od kojih je 249m2 u funkciji prodajnog prostora. Ovo je druga Gomex prodavnica u Velikom Gradištu, a njenim otvaranjem posao je dobilo osam novih radnika. Posebna pažnja posvećena je ‘Fresh’ kategoriji koja podrazumeva sveže voće i povrće, kao i sveže meso Gomexove robne marke Graničar. Potrošači svoje kupovine mogu da obavljaju svih sedam dana u nedelji, od 7 do 21h.

Novootvoreni maloprodajni objekti uređeni su po najsavremenijim standardima sa ciljem da kupcima obezbede prijatan dolazak u kupovinu. Na dan otvaranja, za prve kupce su pripremljena brojna iznenađenja, akcijske cene i pokloni.

Kompanija Gomex narednog meseca planira otvaranje još nekoliko marketa širom Srbije.