OTVOREN RENOVIRAN I PROŠIREN GOMEXOV OBJEKAT U VRŠCU

09. VII 2020. | Kompanija Gomex je danas, otvorila renovirani maloprodajni objekat u Vršcu, koji pored novog izgleda ima i više prostora. Potrošači će biti u prilici da uživaju u proširenoj ponudi i novom vizuelnom identitetu. Objekat je opremljen najnovijim rashladnim vitrinama i zamrzivačima, a pored najsavremenije opreme, i pekara je dobila novi izgled, pa će potrošače svakog dana dočekati i sveže pečeni pekarski proizvodi, kao i nova vrsta hleba. Za ljubaznu i brzu uslugu brine se 17 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz Gomexovog Rashladno-distributivnog centra. Odeljenje za sveže voće i povrće je takođe prošireno.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Radovi na ovom objektu su završeni u rekordno kratkom vremenskom roku, a objekat ‘Fontana’ je usklađen sa novim standardima za maloprodajne objekte u Gomex sistemu. Kompanija će i tokom ove godine nastaviti da obnavlja svoja prodajna mesta i da im daje novi izgled i funkcionalnost.