OTVOREN NOVI MAXI SUPERMARKET U UBU

30. VI 2023. | Delhaize Serbia nastavio je sa ulaganjem u maloprodajnu mrežu i tokom ovog meseca. Ovaj trgovinski lanac juče je otvorio još jedan Maxi u Ubu, a tokom juna su moderno opremljene supermarkete dobili i stanovnici Leskovca, Kovačice i Bajmoka, dok je Tempo hipermarket u Šapcu dočekao kupce u novom, savremenom enterijeru i pod novim brendom – Mega Maxi.

U Ubu je na adresi Kralja Petra Prvog Oslobodioca 3 otvoren drugi Maxi u ovom gradu, u čijem je prijatnom ambijentu kupcima svakodnevno dostupna bogata i raznovrsna ponuda kvalitetnih proizvoda. Tako stanovnici Uba mogu uživati u širokom izboru svežeg voća i povrća, ukusnih peciva, mleka i mlečnih proizvoda, pakovanog svežeg mesa i delikatesa, kao i brojnih drugih prehrambenih i neprehrambenih artikala. Potrošačima je na ovoj lokaciji omogućeno i plaćanje na dve samouslužne kase koje će, uz još dve regularne, omogućavati brzu i efikasnu kupovinu.

Građani Leskovca, Kovačice i Bajmoka su tokom juna takođe dobili nova mesta za kvalitetnu kupovinu. U Leskovcu, na adresi Koste Stamenkovića 21, u okviru šoping centra Sajam, otvoren je novi, treći po redu Maxi u ovom gradu, dok su stanovnici Kovačice, u ulici JNA broj 101, kao i stanovnici Bajmoka, u ulici Jugoslovenske narodne armije 7, dobili svoje prve Maxi supermarkete.

Posvećenost kontinuiranom podizanju kvaliteta ponude i usluge trgovinski lanac Delez Srbija pokazao je i modernizujući već postojeće prodavnice. Tako je u Šapcu hipermarket Tempo u Novoj ulici bb, u okviru Stop Shop tržnog centra, nakon potpunog renoviranja i modernizacije prostora, pod brendom Mega Maxi ponovo otvorio svoja vrata, i to sa proširenim asortimanom.

“Kontinuiranim ulaganjem u modernizaciju prodavnica i širenje maloprodajne mreže, Delhaize Serbia nastavlja da podiže iskustvo nabavke na još viši nivo, obezbeđujući kupcima širom zemlje moderno mesto za kvalitetnu i proverenu kupovinu po svetskim standardima”, ističu iz kompanije.