PEPSICO: EDUKATIVNA EKOLOŠKA PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE NA ADI CIGANLIJI

29. VI 2023 | U subotu, 1. jula 2023. sa početkom u 11 časova na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije, na samom početku šetališta, kompanija PepsiCo, u saradnji sa reciklažnim operaterom, kompanijom Sekopak i uz podršku JP Ada Ciganlija, organizovaće besplatnu, edukativnu predstavu za decu ‘Sakupljaj svoju ambalažu i nosi na reciklažu’. Predstava u kojoj glavne uloge igraju glumci Boda Ninković, Jovica Tišma i Mirjana Trebinjac, deo je aktivnosti u okviru društveno-odgovorne kampanje ‘Plus za planetu – promena počinje od tebe’ kompanije PepsiCo.

Kao i čitava kampanja, i ova predstava ima za cilj podizanje svesti o važnosti reciklaže, ali i edukaciju najmlađih o zaštiti životne sredine. Glumačka postava će najmlađim sugrađanima na zanimljiv i adekvatan način dočarati značaj ove teme i podstaći svest o ekološkim inicijativama od najranijih uzrasta.

Podsećamo, u okviru inicijative ‘Plus za planetu – promena počinje od tebe’ prikupljaju se plastične flaše na ‘zelenim punktovima’ postavljenim na Adi Ciganliji, u tržnim centrima (Ušće Shopping Center, Delta City, BEO Shopping Center, Navigator i Ada Mall), kao i ispred hipermarketa Mega Maxi Ada. I ovom prilikom kompanija PepsiCo poziva sve građane u Beogradu da pronađu ‘zelene punktove’ i ubace iskorišćene plastične flaše.