OTVOREN NOVI MAXI SUPERMARKET U SUBOTICI

6. IX 2021 | Nabavka u Maxi supermarketu sada je dostupna svim građanima Subotice na još jednoj lokaciji, na adresi Bajnatska bb. Prostirući se na 1.300 m², nova prodavnica opremljena je po najnovijim standardima, a pored vrhunske usluge poseduje bogato i inovativni asortimana.

Moderni enterijer prostrane radnje omogućava prijatnu atmosferu u kojoj kupci mogu obavljati kupovinu na bogato opremljenim odeljenjima pijace, mesare, pekare, mlečnih i delikatesnih proizvoda, zdravije hrane. Još boljem iskustvu u nabavci dopinose nove destinacije za kupovinu, pa tako građani Subotice sada mogu uživati u širokom izboru specijaliteta koji nude nova odeljenja gotovih jela i ribljeg delikatesa. Kupce u novoj radnji očekuje i poseban kutak opremljen atraktivnim sezonskim proizvodima, široka ponuda potrepština za ličnu higijenu, kućna hemija i još mnogo toga, poručuju iz kompanije.

Pored 38 zaposlenih zaduženih za komšijsku atmosferu, ugođaju u kupovini doprineće i šest uslužnih i četiri samouslužne kase koje se potrošačima nalaze na raspolaganju, kao i veliki parking ispred supermarketa koji doprinosi još komfornijoj nabavci.

Otvaranjem još jedne nove prodavnice, kompanija Delhaize Serbia nastavlja da ulaže u razvoj maloprodajne mreže i na taj način svim kupcima omogućava još bolje i kvalitetnije iskustvo pri kupovini namirnica.