8.500 PAKETIĆA ZA ĐAKE PRVAKE

6921-poklonPrvaci

6. IX 2021 | 8.500 prvaka prvog dana škole obradovano je poklon paketima od strane Fondacije Univerexport, koja je ovu tradiciju započela pre šest godina i koja je tokom tih godina rasla i napredovala u raznolikim društveno odgovornim aktivnostima, uvek se usmeravajući ka deci.

Đaci prvaci iz Novog Sada, Subotice, Kikinde, Kule, Vrbasa, Vršca i okolnih mesta ovih gradova, uz delove Beograda, dobila su vaučere Fondacije Univerexport sa kojima će moći da se preuzmu poklon paketi u najbižoj Univerexport prodavnici. Poklon paketi sadrže školski pribor i slatkiše, ono što je mališanima potrebno za početak nove školske godine.

Fondacija Univerexport je osnovana od strane kompanije Univerexport, najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, sa usmerenošću ka deci i fokusom na obrazovanje i sport uz pomoć nadležnih ministarstava.

Partneri Fondaciji Univerexport koji su prepoznali aktivnosti Fondacije i okrenuli se ka najmlađima, nosiocima ovog društva, su: Bambi, Bones group, Chips Way, Cipiripi, DMD Delta, Delicious, DFC, Gatarić, Henkel, Jaffa, Kinder, Lavita, Marbo, Mioni, Mercata, Mix Trade, Nutrino, Next, Pionir, Rauch, Sterling, Univerzal, Voda Voda.

Akciju Fondacije Univerexport podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.