NOVOGODIŠNJA KUTIJA OBRADOVALA MALIŠANE BEOGRADA

24. XII 2018 | Crédit Agricole banka Srbija i Metro, u saradnji sa Gradom Beogradom i Bankom hrane, organizovali su u Sava centru humanitarni projekat i predstavu pod nazivom ‘Novogodišnja kvizovizija’, namenjene deci iz beogradskih vrtića slabijeg materijalnog položaja. Hiljadu mališana uživalo je u prazničnom druženju sa vilama Katom, Ružanom i patuljkom Džonijem, a nakon toga im je Deda Mraz podelio poklon-paketiće, koje su za njih pripremili organizatori ovog projekta.

Ovom prilikom direktor Metro Cash&Carryja Andre Rinencland je izjavio: “Svesni smo da se sva društva na globalnom nivou susreću sa značajnim izazovima, ali svako može da napravi pozitivne promene i poboljša opštu situaciju. Našim angažmanom želimo da postavimo određenu vrednost koja bi bila odgovor na različite društvene izazove, u ovom slučaju pomoć deci iz porodica slabijeg materijalnog položaja. Zbog toga smo ponosni što smo deo projekta ‘Novogodišnja kutija’ i što smo sa našim partnerima podelili poklon-paketiće brojnim mališanima i doprineli njihovoj radosti uoči predstojećih praznika”.

Vesela, zabavna ali i edukativna predstava održana je u sklopu tradicionalnog humanitarnog projekta ‘Novogodišnja kutija’, koji kompanije Metro i Crédit Agricole banka sprovode u saradnji sa Gradom Beogradom i Bankom hrane, već punih 10 godina. Projekat je osmišljen kao podrška porodicama osetljivog materijalnog stanja, a pre svega unapređenju kvaliteta života dece u njima.