MLADI OVE GODINE SEMPL-UJU BESPLATNO

14. VI 2018 | SEMPL i ove godine uvodi novosti. 20. rođendan želi da proslavi i sa svima onima, koji će krojiti budućnost naše struke. Zato će svi, koji su mlađi od 26 godina, moći besplatno da učestvuju na ovogodišnjoj regionalnoj konferenciji medijskih trendova SEMPL, navodi se u saopštenju.

SEMPL i Spar Slovenija će svima onima, koji su tek na početku formiranja svoje karijere ili tek razmišljaju o njoj, omogućiti da saslušaju svetski priznate predavače, i one, koje će u ovom delu Evrope po prvi put imati priliku da čuju upravo učesnici SEMPL-a. Mladima je potrebno približiti najnovije marketinško-komunikacione trendove i uvesti ih u struku i među starije kolege i na neformalan način.

SEMPL je mlade do sada u Portorož privlačio nagradnim igrama, popustima i drugim povoljnostima prilikom plaćanja kotizacija, a ove godine su organizatori zajedno sa partnerom odlučili da to i nadograde. Tako svim mladima, bez obzira na to da li su već zaposleni, imaju status studenta ili možda već razvijaju svoje prve poslovne korake, omogućavaju da na bezbrižan način dožive jedan od najvećih događaja te vrste u našem regionu.

Regionalna konferencija medijskih trendova SEMPL održat će se 29. i 30. novembra 2018. godine u GH Bernardin u Portorožu, Slovenija.