METRO CASH&CARRY UVEO ONLINE PORUČIVANJE I DOSTAVU FIZIČKIM LICIMA

2462020-Metro

24. VI 2020. | Kompanija Metro Cash&Carry Srbija omogućila je online poručivanje i isporuku i za fizička lica, a sve u cilju  efikasne i bezbedne kupovine. Zahvaljujući ovoj usluzi, moguća je brza i jednostavna nabavka, iz udobnosti svog doma.

Za sve Metro kupce koji poruče robu u vrednosti od pet hiljada dinara biće omogućena dostava naručenih proizvoda, na teritoriji Zemuna, Altine, Batajnice, Novog Beograda, Bežanijske kose i Zemun polja. Poručene namirnice se isporučuju tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom, u periodu od 17 do 21h. Isporuka se obavlja u skladu sa svim preventivnim merama i najvišim standardima, ustanovljenim tokom 15 godina poslovanja Metroa u Srbiji sa profesionalnim kupcima širom zemlje.

Nova usluga za sve kupce pokrenuta je za vreme vanrednih okolnosti i deo je strategije čiji je osnovni cilj da Metro Srbija svojim kupcima obezbedi kupovinu koja se najbolje uklapa u savremene potrebe i način života. Posetom linku https://www.metro.rs/usluge-pogodnosti/dostava možete se informisati o svim detaljima.