BESPLATAN SEMINAR LIČNIH I PROFESIONALNIH VEŠTINA ‘SOFT SKILLS ACADEMY’ – UNAPREDI SVOJE SPOSOBNOSTI!

24. VI 2020. |U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Lokalni Komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje pripreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti ovog udruženja su prepoznali važnost veština koje ‘Soft Skills Academy pruža’, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština ‘Soft Skills Academy’ za sve studente Univerziteta u Beogradu. Seminar ličnih i profesionalnih veština se održava u periodu od 6. do 9. avgusta 2020. godine.

U prethodnom periodu, podršku projektu ‘Soft Skills Academy’ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Istek već dug niz godina organizuje seminar ‘Soft Skills Academy’, sa ciljem da ambicioznim studentima pruži priliku da poboljšaju neophodne profesionalne veštine, za šta nemaju priliku tokom formalnog obrazovanja.

Tokom četvorodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim treninzima. Biće organizovani specijalizovan treninzi na temu prezentacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogih drugih tema. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima je udruženje ostvarilo saradnju. Po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

“U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija ‘mekih’ veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu”, poručuju organizatori projekta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 13. i 26. jula. Za sve dodatne informacije možete posetiti Istek facebook i instagram stranicu.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas postoji na 56 univerziteta u 27 država Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.