OTVOREN NOVI MAXI U BEO SHOPPING CENTRU

2562020-MaxiBeoshopping2

25. VI 2020. | U Beo Shopping centru, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, potrošače očekuje novi Maxi supermarket, ekskluzivan po inovativnom konceptu, asortimanu i veličini i prilagođen potrebama savremenog kupca.

Najveći Maxi do sada, sa više od 100 zaposlenih, posebno je posvećen vrhunskoj usluzi, a kupce očekuje širok i nesvakidašnji asortiman. Objekat pored odlične preglednosti i dostupnosti proizvoda odlikuju i noviteti poput jedinstvenog koncepta Maxi pekare, Juice bara koji kupce očekuje na samom ulazu u prodavnicu, pažljivo odabrani asortimani zdravijih proizvoda, vinskog podruma i pivskog bara.

Sopstvena proizvodnja hleba i peciva u supermarketu omogućava kupcima da uživaju u svežim pekarskim proizvodima pripremljenim na licu mesta, pred njihovim očima – od pravljenja testa, oblikovanja proizvoda, do finalnog pečenja i izlaganja. Nova Maxi pekara kupcima nudi širok asortiman hleba i peciva vrhunskog kvaliteta i svežine, po tradicionalnim receptima.

Novi Maxi supermarket fokus usmerava na zdravije kategorije, pa se u njemu može pronaći najširi asortiman Nature’s promise proizvoda, brenda koji je prisutan isključivo u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama i koga odlikuje proverena receptura pažljivo biranih sastojaka, bez veštačkih boja, konzervanasa i aroma.

Otvaranjem ovog jedinstvenog supermarketa, kompaniju Delhaize Serbia sada čini mreža od 444 prodavnice u našoj zemlji, a degustacija svežih peciva, promocija domaćih vina i edukacija o zdravijim izborima namirnica samo su neki od sadržaja u kojima su posetioci mogli da uživaju prvog radnog dana novog Maksija.