MAXI SUPERMARKETI NA TRI NOVE LOKACIJE

Maxi Bor

31. X 2023. | Kompanija Delez Srbija kontinuirano nastavlja da ulaže u širenje i unapređenje maloprodajne mreže, kako bi kupcima omogućila još bolje iskustvo kupovine. Tako su u oktobru otvorena tri nova Maxi supermarketa – u Veterniku, Jagodini i Boru, dok je beogradski Tempo na adresi Bačvanska 21, nakon temeljne modernizacije svoje kupce dočekao pod novim brendom – Mega Maxi.

Nabavka za celu porodicu na adresi Tempo hipermarketa na Lekinom brdu, od 26. oktobra postala je još ugodnija. Na raspolaganju je proširen asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji je sada dostupan na čak 3.500m². U unapređenoj ponudi ovog hipermarketa , posebno se izdvaja koncept zanatske pekare sa tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u samoj radnji. Osim toga, broj samouslužnih kasa povećan je sa 4 na 6, čime je kupovina postala još brža i prijatnija, a za kupce u ovoj prodavnici obezbeđen je i parking koji se nalazi ispod same prodavnice.

Bor je 28. oktobra dobio još jedan, drugi po redu, Maxi supermarket, smešten u novom tržnom centru na adresi Nikole Pašića 21. Ova savremeno opremljena prodavnica na više od 500m² nudi sve što je potrebno modernom potrošaču. Sa 25 ljubaznih zaposlenih, šest kasa i prostranim parkingom, građani Bora dobili su još jedno mesto za kupovinu po najsavremenijim standardima.

U oktobru, Delez Srbija je nastavila sa ekspanzijom otvarajući i nove prodavnice u Jagodini i Veterniku. Kako ističu iz kompanije, obe prodavnice prate najviše standarde u maloprodaji, sa fokusom na kvalitet, raznovrsnost i pristupačnost ponude. Kupci i na ovim adresama mogu računati na širok asortiman svežih proizvoda, uključujući i one privatne robne marke, kao i na profesionalno osoblje i moderno opremljene prodajne prostore.