PerSu marketi pojačavaju prisustvo u Brogradu

31. X 2023 | U četvrtak 26. oktobra, svečano je otvoren 11. PerSu market u Beogradu, čime je ovaj zrenjaninski lanac marketa proširio svoju prisutnost u glavnom gradu i dodao novu destinaciju na spisku za kupovinu u prestonici.

“Novootvoreni PerSu market nalazi se u Ugrinovcima na adresi, Beogradska 127e, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu. Na preko 170 m2 prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže ispečen hleb i pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće”, poručuju iz PerSu marketa.

PerSu marketi priključili su se inicijativi Vlade Republike Srbije za borbu protiv inflacije i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom snizili su cene ključnih namirnica i istakli ih posebnim oznakama ‘Bolja cena’. Ovo je samo dodatak na već preduzete aktivnosti u borbi protiv inflacije, jer je nedavno ovaj lanac snizio cene 5.000 artikala za i do 30% i uveo ‘Uvek SuPer cenu’ koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala. ‘Uvek SuPer cena’ broji preko 600 proizvoda, a iz kompanije ističu da rade svakodnevno na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 174 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije.