LIDL OBELEŽAVA ROĐENDANSKU NEDELJU

10.10.2019 - Lidl obeležava rođendanski nedelju copy

10. X 2019. | U okviru proslave svog prvog rođendana, kompanija Lidl Srbija je za potrošače pripremila velika iznenađenja i akcijske popuste i do 30%, gastronomski asortiman u okviru ‘Italijanske nedelje’, a građane Kragujevca, Pirota i Loznice obradovala otvaranjem svojih novih prodavnica. Ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji je, nakon ovih otvaranja, porastao na 33.

“Rođendanska nedelja je odličan povod da nastavimo sa otvaranjem novih prodavnica, sa ciljem da odabrani proizvodi sa najboljim odnosom cene i kvaliteta budu što dostupniji našim potrošačima. Kako bismo im se zahvalili na ukazanom poverenju i toploj dobrodošlici, organizovali smo i nagradnu igru ‘Hvala od srca’, gde smo im omogućili da osvoje vredne nagrade. Slavljenički raspoloženi, nastavljamo da stremimo prevazilaženju očekivanja i omogućujemo pametnu kupovinu”, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija, Martina Petrović.

U atmosferi slavlja u svim Lidl prodavnicama širom Srbije dostupan je veliki broj proizvoda po neverovatnim rođendanskim cenama. Snižene su svakodnevne prehrambene namirnice poput, dugotrajnog mleka, domaće kafe, jogurta i različitih vrsta sireva, ali i voće i povrće.

Posebnu ponudu ovog vikenda predstavljaju proizvodi u okviru ‘Italijanske nedelje’.

U nedelji prvog rođendana, Lidl je za svoje kupce obezbedio i 30% popusta na male kućne aparate.