EKO SMILE PROGRAM NAGRAĐUJE POTROŠAČE

9102019-eko

9. X 2019 | “Šestu godinu zaredom, EKO Smile program nagrađuje poverenje svojih potrošača, donoseći im brojne poklon proizvode i pogodnosti prilikom kupovine na EKO benzinskim stanicama. Svaku posetu nekoj od 56 EKO benzinskih stanica u Srbiji, nastavljamo da nagrađujemo poenima, a sakupljene poene možete zameniti za korisne i vredne poklone, jer je stigao novi Smile katalog za jesen/zimu 2019. i važi do 31.03.2020. godine”, saopštili su iz kompanije.

Mnogo atraktivnih  poklona – od proizvoda za kuću i auto, preko alata, uređaja i igrački do aranžmana za putovanja, čekaju vozače – članove Smile kluba. Poklon proizvodi se preuzimaju zamenom odgovarajućeg broja Smile poena uz doplatu od samo 1 dinar. “Iz ponude izdvajamo vrhunsku kolekciju višenamenskih alata, moderne i vintage male kućne aparate, edukativne igračke za najmlađe, ali i savremene uređaje neophodne svim vozačima. O popularnosti Smile kataloga kod vozača i kupaca govori podatak da se svakog meseca putem Smile programa preuzima 25.000 poklon proizvoda”, dodaje se u saopštenju.

Primerak novog kataloga može se preuzeti na najbližoj pumpi ili se može pogledati na www.ekosmileklub.rs kao i putem Smile aplikacije.