IDEA ORGANIC PRODAVNICE PROSLAVLJAJU DRUGI ROĐENDAN

10.10.2019 - Idea Organic rođendan copy

10. X 2019 | Pre dve godine, Beograd je postao bogatiji za tri Idea Organic prodavnice koje su sugrađanima olakšale nabavku organskih proizvoda, bezglutenske, makrobiotičke, dijetetske i posne hrane. Kako ističu iz Idee, to nisu ‘samo’ prodavnice u kojima se kupuju zdravi proizvodi, već su potrošači navikli da tu uvek mogu saznati nešto novo i korisno o proizvodima koji se nalaze u ponudi. U Idea Organic radnjama, osim bogate ponude, potrošačima su na raspolaganju i besplatni saveti nutricionista, koji su od velikog značaja za sve koji vode računa o ishrani.

“Zahvaljujući našim savetima mnogi su u svoju ishranu uvrstili zdrave proizvode i počeli pravilnije da se hrane. Drago nam je što su nas prepoznali svi oni koji žele da se hrane zdravo i kojima smo postali asocijacija za zdrav način ishrane, što nam je i bio jedan od ciljeva na početku”, rekla je Marija Dželetović, nutricionista-dijetetičar i menadžer Idea Organic prodavnice u Svetogorskoj 22.

Idea Organic prodavnice su tokom ove dve godine konstantno proširivale asortiman organskih i zdravih proizvoda, i to u skladu sa sugestijama svojih kupaca.

“Želje i potrebe potrošača su na prvom mestu, i u skladu sa njima smo menjali asortiman. Sve veći broj kupaca dokaz je da je iza nas uspešna godina, na šta smo jako ponosni, s obzirom na to da smo prvi na tržištu krenuli sa ovakvim konceptom prodavnica organske hrane”, rekla je Milica Nikitović, nutricionista-dijetetičar i menadžer Idea Organic prodavnice u Patrijarha Varnave 24.

Povodom drugog rođendana, Idea Organic prodavnice su pripremile specijalan katalog, prepun interesantnih priča o proizvodima, sa zanimljivim receptima.