JTI DONIRAO HRANU NARODNOJ KUHINJI U SENTI

21.12.2018 - JTI donirao hranu Narodnoj kuhinji u Senti (1)

21. XII 2018. | Kompanija Japan Tobacco International uručila je tradicionalnu donaciju humanitarnoj organizaciji Karitas kako bi omogućila redovne obroke za 500 Senćana koji svakodnevno koriste usluge Narodne kuhinje.

U prisustvu Rudolfa Cegledija, gradonačelnika Sente, Jožefu Nađu, predsedniku humanitarne organizacije Karitas, donaciju u vrednosti od preko milion dinara je uručio Aleksandar Živkov, direktor fabrike JT International a.d. Senta.

“JTI dvanaestu godinu zaredom pomaže rad Narodne kuhinje u Senti. Svesni smo izazova sa kojima se naši najugroženiji sugrađani suočavaju, kao i odgovornosti koju kao velika kompanija imamo prema zajednici. Upravo zato ćemo nastaviti da pomažemo rad Narodne kuhinje dokle god je to potrebno”, rekao je Aleksandar Živkov.

Ova donacija jedna je od mnogobrojnih aktivnosti kompanije JTI usmerenih ka pružanju pomoći lokalnoj zajednici. Sa ciljem da dugoročno doprinosi poboljšanju kvaliteta života članova zajednice na lokalnom i nacionalnom nivou, kompanija pokreće i priključuje se brojnim projektima. Za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluje, JTI je dobitnik priznanja Virtus. U Senti, gde se nalazi JTI fabrika, kompanija je pomogla rekonstrukciju pozorišta i gradske fontane, kao i osnivanje Dnevnog centra za invalide rada.