PRVI KONCERT KOMPANIJSKIH BENDOVA U SRBIJI – BIZBENDOVI

19122018-BIZBendovi

19. XII 2018 | Po prvi put u Srbiji, jedinstveni dobrotvorni koncert BIZbendova 2018 – kompanijskih bendova Srbije, održan je 18. decembra u Domu omladine u Beogradu. Zaposleni u kompanijama Vip mobile, Microsoft Development Center Srbija, Direct Media, Unicredit banka i Apatinska pivara svirali su za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR, na koncertu koji je, po prvi put u Srbiji, organizovala medijska kuća BIZLife. Koncert je održan u Domu omladine u Beogradu, a bendovi su nastupili pred punom salom Amerikana.

Direktor medijske kuće BIZLife Danica Stupar rekla je da sve dobre ideje nastaju iz dobre komunikacije i jasnih vizija. Ona je objasnila da trend da se kompanije udaljavaju od strogog korporativnog imidža već postoji u svetu, a da je isti zaživeo i u Srbiji.

“Sada i kod nas postoji to da se, bez obzira na veličinu kompanije, ljudi koji su na vodećim pozicijama trude da se što više približe svojim zaposlenima, da se konačno shvati da su zaposleni snaga jedne kompanije”, istakla je Stupar.

Prema njenim rečima, sa druge strane postoji i ogromna želja kompanija da se oduže zajednicama u kojima posluju.