IZABRAN NOVI DIZAJN GRAND KAFA SETA

18. III 2019 | Potrošači već dugi niz godina svoje poverenje poklanjaju Grand kafi, a zauzvrat, Grand kafa je izbor dizajna ovogodišnjeg seta za kafu prepustila njima, kaže se u saopštenju kompanije.

Na konkursu koji je trajao od 18. februara do 18. marta, potrošači su po prvi put imali priliku da sami odaberu dizajn limenki, posuda za šećer i šoljica, koji se najbolje slaže uz njihovu omiljenu sveže mlevenu kafu. Pobedu je odneo cvetni dizajn sa motivom kolibrija, za kog se veruje da ima moć da u nama probudi drugačiji pogled na život, te da novi dan pogledamo očima punim optimizma i vedrine, baš kao i šoljica prve jutarnje kafe, kažu iz kompanije.

Interesovanje za Grand kafa setove uvek je veliko, a za najvernije potrošače oni imaju čak i kolekcionarsku vrednost. Da je ovo bila dobra ideja, potvrđuje i cifra od skoro 250 hiljada ljudi koji su učestvovali u glasanju za omiljeno dizajnersko rešenje.

Setovi će se uskoro naći u prodaji, pa će ljubitelji sveže mlevene kafeimati prilike da svoje kuhinje osveže romantičnim, prolećnim dizajnom.