‘FUTURE IS NOW’ 2019

28112019-futureIsNow

28. XI 2019 | U Beogradu će se od 2. do 6. decembra održati četvrti po redu ‘Future is Now’, veliki IT i biznis događaj posvećen korporativnim inovacijama i IT trendovima koji doprinose razvoju poslovanja.

Događaj će okupiti brojne inostrane i domaće stručnjake iz različitih oblasti poput modernih tehnologija, razvoja savremenog biznisa, primene inovacija u poslovanju itd, a cilj samog događaja je povezivanje profesionalaca iz srodnih oblasti, razmena njihovih iskustava i znanja, uspostavljanje zajedničkih rešenja koja će doprineti razvoju privrede Srbije, ali i pomoći samim učesnicima da usvoje i primene određene inovacije u okviru svojih kompanija.

Događaj je namenjen biznis developerima, inovacionim menadžerima, HR i Marketing profesionalcima iz različitih kompanija, generalnim direktorima, top menadžmentu, kao i mladim IT profesionalcima.

“Ovogodišnji Future is Now neće biti samo konferencija, već će tokom pet dana biti organizovan celokupni biznis i IT doživljaj kroz interaktivne radionice, panel diskusije, predstavljanja najinovativnijih poslovnih rešenja, networking koktele, predavanja zanimljivih key note govornika, a posetioce očekuju i druga brojna iznenađenja“, izjavio je Miloš Čevizović, programski direktor događaja.

Za razliku od prethodnih godina, ove godine će se od 2. do 5. decembra održati i četiri manja pre-eventa, koji će okupiti stručnjake iz posebnih oblasti, kako bi razmenili iskustva u neformalnijoj atmosferi, a biće organizovani po određenim tematskim celinama:

●          Marketing & B2B Sales Day;

●          HR Day;

●          Digital Transformation Day;

●          CEO Exclusive Day.

Veliko finale događaja održaće se u Madlenijanumu 6. decembra – konferencija Future is Now kao i FutureExpo, na kome će kompanije predstaviti svoja inovativna rešenja za određene oblasti poslovanja.

Prijave za Future is Now su otvorene i mesto se mož rezervisati na adresi: www.futureisnow.rs