DELHAIZE SERBIA NASTAVLJA ULAGANJA U MALOPRODAJNU MREŽU

30. V 2023 | Posvećenost kontinuiranom podizanju kvaliteta ponude i usluge trgovinski lanac Delez Srbija pokazao je i u maju mesecu modernizujući 12 prodavnica koje sada donose još bolje iskustvo kupovine stanovnicima Beograda, Novog Sada, Vrnjačke Banje, Užica, Kraljeva i Valjeva, navodi se u saopštenju kompanije.

Renovirani Tempo hipermarketi u Vrnjačkoj Banji i Užicu, ponovo su otvorili vrata svojim kupcima, dočekavši ih u novom, savremenom enterijeru i pod novim brendom – Mega Maxi.  Uz prepoznatljive Tempo cene, atraktivne akcije i mega popuste, širok izbor proizvoda za kupovinu ovih prodavnica sada prati i najsavremenija oprema, pružajući maksimalan komfor pri nabavci prehrane i  neprehrane za celu porodicu.

Tako potrošači u Vrnjačkoj Banji na adresi Kneza Miloša 184/g nabavku svojih omiljenih proizvoda sada mogu da obave u modernom prostoru radnje kreiranom tako da odgovori na sve potrebe savremenih kupaca, dok sve kupce u Užicu na adresi Miloša Obrenovića bb očekuju i nove destinacije za kupovinu. Proširen asortiman prehrambenih proizvoda sada upotpunjuje i nova ponuda pakovanih gotovih jela, a posebno mesto u ovom moderno opremljenom ambijentu dobio je i novi kutak sa još većom ponudom za kućne ljubimce.

Dodatno, u maju mesecu Delhaize Serbia je modernizovao i unapredio enterijere još čak sedam Shop&Go prodavnica u Beogradu i Novom Sadu, kao i tri Maxi supermarketa u Beogradu, Kraljevu i Valjevu.