ČETVRTI MAXI SUPERMARKET U KRUŠEVCU OTVOREN UZ PODRŠKU LOKALNOJ ZAJEDNICI

8. III 2024 | Nov, četvrti po redu Maxi supermarket u Kruševcu danas je svečano otvorio svoja vrata na adresi Balkanska 104. U modernom ambijentu nove prodavnice kupce su uz prepoznatljiv i kvalitetan asortiman proizvoda dočekali ljubazni zaposleni, a kompanija Delhaize Serbia je povodom otvaranja ove prodavnice pružila i podršku lokalnoj zajednici.

Asortiman novootvorenog supermarketa prostire se na više od 500m2 i kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda među kojima se posebno ističe bogata ponuda uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, raznovrstan izbor mesa, delikatesa, kao i ukusnih peciva Maxi pekare. Uz više od 20 zaposlenih koji će svakodnevno asistirati svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i parking ispred prodavnice. Osim toga, pored tri regularne kase za plaćanje, instalirane su i tri samouslužne, što će nabavku u ovoj prodavnici učiniti još efikasnijom.

Povodom otvaranja nove prodavnice, kompanija Delhaize Serbia je pružila i podršku lokalnoj zajednici. Tako je nakon svečanog otvaranja četvrtog Maxi supermarketa u Kruševcu ček u iznosu od 500.000 dinara uručen Centru za osobe sa invaliditetom Kruševac, a primaoca donacije odabrali su upravo zaposleni iz Maxi supermarketa u ovom gradu.

Otvaranje još jednog Maxi supermarketa pokazatelj je posvećenosti kompanije Delez da kvalitetnu nabavku po meri modernog kupca učini dostupnijom što većem broju građana, istovremeno osluškujući okruženje u kom posluje i odgovarajući na njegove potrebe kroz pružanje podrške lokalnoj zajednici.