PANORAMA L’ORÉAL PARIS NA BELOM DVORU

7. III 2024 | U panorami okupanoj zlatnim sjajem, elegancijom i autentičnim stilom, uživalo je preko 200 zvanica, predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji, beauty influensera, i to na Belom dvoru, gde je svečano promovisana nova Panorama maskara, čuvenog brenda L’Oréal Paris.

Bilo je to veče pravog uživanja za sve one koji prate najnovije trendove u make-up svetu. Uz mogućnost da maskaru iste večeri i isprobaju i uvere se zašto je Panorama postala svetski hit, uz sjajnu zabavu ispred ogledala, kao i u zanimljivim ‘separeima’ specijalno napravljenim za fotografisanje u kojima je maskara Panorama u prvom planu, zvanice su se sjajno zabavile i još jednom uverile da od brenda L’Oréal Paris uvek stiže nešto što osvaja na prvi pogled…

Kao iznenađenje za sve zvanice, pevačica Tijana Bogićević, svojim vokalom svetskog ‘volumena’ ostavila je svoj upečatljivi muzički ‘otisak’ koji je ovo veče učinio još svečanijim.

A u čemu je tajna Panorama maskare i zašto je ova maskara neodoljiva kao ‘ljubavna priča’ za svakoga ko ju je isprobao? Sa četkicom koja kombinuje vlakna različite dužine, ova maskara će učiniti da oči deluju čak do 1,4 puta krupnije, a trepavice raširene poput savršene lepeze. Pored toga, Panorama je pogodna je za one koji imaju osetljive oči i za one koji koriste kontaktna sočiva. Formula je obogaćena sa 5% StretchFlex kompleksa, pa Panorama maskara pruža trepavicama zadivljujući panorama volumen, ne kompromitujući udobnost ili performanse. Ultra-fleksibilna formula obavija svaku trepavicu, pa su one savršeno razdvojene, punog volumena i bez grudvica.