BOŽIĆNI RUČAK ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA

15. I 2020. | Članovi Junior Chefs Cluba Srbije i ove su godine na dan Božića, u Metro HoReCa centru kuvali  za decu. Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Cluba posebnu pažnju posvećuju humanitarnom radu, pa su tako samo ove godine pripremili i servirali ručak za oko šezdesetoro dece iz Doma ‘Jovan Jovanović Zmaj’. Preostalih 160 obroka donirano je centralnoj kuhinji ‘Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine’. Tokom protekle decenije u okviru ove humanitarne akcije podeljeno je više od 3.000 božićnih obroka.

Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali i ambasadorka Kanade NJ.E. Kati Csaba, NJ.K.V. Princeza Katarina Karađorđević i zamenica ambasadorke Izraela, Maayan Ben Tura.

Kao i svake godine, nesebičnu podršku pružili su i partneri – kompanija Metro Cash&Carry kao i McCann, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.

Učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija Metro podržava zajednicu i pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija.