KOMPANIJA FISCAL SOLUTIONS NA LISTI TOP 10 PROVAJDERA IT REŠENJA ZA MALOPRODAJNU INDUSTRIJU U EVROPI – 2019

15.01.2020 - Fiscal Solutions na listi top 10 provajdera ti rešenja za maloprodaju

15. I 2020. | Fiscal Solutions se našao na listi ‘Top 10 provajdera IT rešenja za maloprodajnu industriju u Evropi – 2019′, sastavljenoj od strane Retail CIO Outlooka. Ova lista je sastavljena sa ciljem da se maloprodavcima pomogne pri pronalaženju rešenja pomoću kojih bi se bolje povezali za potrošačima, povećali svoje poslovne mogućnosti i rast u maloprodajnoj industiji. Takođe, ona promoviše tehnološki napredak u oblasti maloprodajnih tehnologija.

Kompanija Fiscal Solutions, sa sedištem u Srbiji, pruža fiskalna rešenja kao i konsultantske usluge i podršku za sve vrste fiskalizacije u različitim državama, koje ispunjavaju i rešavaju potrebe i izazove sa kojima se susreću internacionalni maloprodajni lanci.

Uz osnovnu filozofiju koja omogućava holistički pristup fiskalizaciji, Fiscal Solutions kombinuje tri izuzetno značajne ali ne nužno povezane oblasti znanja – pravno, tehničko i maloprodajno, koje do sada u praksi nisu nikada bile na ovaj način integrisane u jednom preduzeću. “Pravno znanje ključno je za tumačenje zakona, dok je tehničko neophodno za implementaciju tih zakona. U skladu s tim, mi smo oformili timove konsultanata koji obučavaju naše klijente o ovim temama širom sveta”, ističe Olja Milovanov, direktor marketinga u Fiscal Solutionsu.

“Nakon 15 godina iskustva i velikog broja uspešnih partnerstava sa svetskim hardverskim i softverskim kompanijama za maloprodaju, posvećen tim Fiscal Solutionsa dostigao je visok nivo stručnosti u svim procesima, procedurama, kao i trendovima koji oblikuju globalni maloprodajni ekosistem. Kompetentnost Fiscal Solutionsa u oblasti zakona o fiskalizaciji se pored svega navedenog ogleda i u njegovom aktivnom učešću u konzorcijumu najznačajnije međunarodne institucije za tehnološke standarde, Object Management Group – OMG (nekadašnji ARTS) i FiscalAPI”, dodaje Milovanov.

Fiscal Solutions trenutno pruža usluge za 17 evropskih fiskalnih zemalja. U budućnosti, kompanija planira da se proširi i na azijsko, južnoameričko i afričko tržište, uz težnju da pokrije sve fiskalne zemlje u svetu do 2028. godine, dodajući nove funkcionalnosti postojećoj ponudi fiskalnih proizvoda i usluga.