‘ZNANJE ZNA BUDUĆNOST 2020′

532020-dis

5. III 2020 | Kompanija Dis je u Medija centru predstavila rezultate prošlogodišnjeg i najavila novi ciklus programa podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima, u okviru programa ‘Znanje zna budućnost’.

Nakon odličnog odziva institucija i sjajnih rezultata prošlogodišnjeg programa, Dis će i ove godine pomoći obrazovanju mladih u Srbiji sa 10 miliona dinara. Polovina izdvojenih sredstava namenjena je obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima, dok je druga polovina namenjena najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji.

Mila Ćurčin, direktor marketinga Disa, na konferenciji za medije prisutnima je predstavila rezultate prošlogodišnjeg programa i svečano otvorila program u tekućoj 2020.

Prijavljivanje za program podrške ‘Znanje zna budućnost 2020′ je omogućeno na sajtu kompanije Dis od 5. marta do 30. aprila 2020 (do 23:59h), nakon čega će se pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija. Detaljna uputstva i pravila učešća dostupna su na stranici www.dis.rs.

‘Znanje zna budućnost 2020′ predstavlja nastavak dobre prakse i veoma pozitivnog utiska koji je ovaj društveno-odgovorni projekat izazvao u prethodnoj godini.