Vesna Vučurević, predsednica Grupe Univerexport – dobitnica nagrade Kapetan Miša Anastasijević

30. XI 2022 | Predsednica Grupe Univerexport Vesna Vučurević dobitnica je prestižne nagrade ‘Kapetan Miša Anastasijević’ za sveukupni doprinos razvoju prosperiteta Vojvodine. Vesni Vučurević priznanje je dodeljeno na svečanosti u Rektoratu Novosadskog univerziteta u okviru programa ‘Od Kapetana Miše do Nikole Tesle’.

Svojim znanjem, radom, energijom i zalaganjem Vesna Vučurević doprinela je ne samo kompaniji Univerexport, već je nemerljivo uticala i na razvoj svih lokalnih sredina u kojima Univerexport posluje, što ova nagrada i potvrđuje, navodi se u saopštenju koje je izdala kompanija Univerexport ovim povodom.

“Smatram da je ovo veliko priznanje za Univerexport, najveći domaći trgovinski lanac, kao i za celokupni tim saradnika koji su njegov neizostavni deo. Naravno da nagrade puno znače i uvek su podstrek za nova stvaranja u daljem radu”, izjavila je Vesna Vučurević.

Priznanje ‘Kapetan Miša Anastasijević’ dodeljuje se od 2000. godine u cilju promocije privrednog i društvenog stvaralaštva.