UNAPREĐENJE PRODAJNOG PROSTORA: Aroma marketi renovirali još jedan objekat u Beogradu

211029_Aroma1

28. X 2021 | Aroma marketi nastavljaju sa snažnim ritmom implementacije novog vizuelnog identiteta maloprodajnih objekata.

Tako je od 28. 10. ovaj maloprodajni lanac obradovao svoje potrošače na adresi Pere Velimirovića br.30, kojima je u renoviranom Aroma marketu, pored unapređenog ambijenta za kupovinu, omogućen i širi asortiman, bogatiji za odeljenje pekare, na kom ih svakodnevno čekaju sveže ispečen hleb i razna peciva.

211029_Aroma3

Renoviran objekat na adresi Pere Velimirovića 30 se prostire na 151m2 prodajnog prostora, a kako ističu iz kompanije, na tom prostoru su se potrudili da svaka kupovina “zaista miriše na bolje, da se obavlja brzo, uz pomoć ljubaznog osoblja i u posebno uređenom enterijeru”.

211029_Aroma2

Uz slogan “Nova Aroma za nova vremena!”, iz Aroma marketa poručuju potrošačima da ih u unapređenim objektima čeka raznovstan i pažljivo biran asortiman, širok spektar delikatesnih proizvoda, slatkih, slanih konditora, zdravije hrane i još mnogo proizvoda koji svojim kvalitetom i pristupačnom cenom zaslužuju da se nađu među neizostavnim proizvodima svake kupovine.