U SUBOTU KONFERENCIJA ‘FABRIKA MLADIH PREDUZETNIKA’

10. XII 2018. | Centar za razvoj ideja četvrti put zaredom organizuje konferenciju ‘Fabrika mladih preduzetnika’, u subotu 15. decembra u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 11 do 16 časova.

Delegati će imati priliku da kroz niz kratkih prezentacija uspešnih preduzetnika i panel diskusiju upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u svoje preduzetničke poduhvate.

‘Fabrika mladih preduzetnika’ je konferencija je usmerena ka preduzetništvu koje je u osnovi zasnovano na  takozvanim tradicionalnim delatnostima kao što su proizvodnja hrane, proizvodnja pića i turizam, a ne isključivo na informacionim tehhnologijama.

Konferenciju otvara prvi blok prezentacija posvećen preduzetnicima koji su se oprobali u oblasti proizvodnje hrane. Zatim će, u okviru drugog bloka, svoja zanimljiva preduzetnička iskustva predstaviti preduzetnici iz oblasti proizvodnje pića. Nakon drugog bloka, uslediće panel diskusija čiji je cilj predstavljanje mogućnosti za uspeh u industriji društvenih i video igara u Srbiji. Poslednji blok prezentacija rezervisan je za dobre primere preduzetništva u oblasti turizma u urbanim sredinama.

Važan deo konferencije predstavlja povezivanje učesnika, predavača i panelista. Predavači i panelisti poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele i na taj način pomognu budućim preduzetnicima da otklone nedoumice i hrabro krenu ka ostvarivanju svojih preduzetničkih ideja .

Cilj je informisanje i motivisanje mladih ljudi kako bi sproveli svoje poslovne ideje u delo.

Kako biste se prijavili za učešće na Konferenciji, potrebno je da popunite formular koji se nalazi na sledećem linku –https://goo.gl/forms/DJ5iohfzPsD0BSGd2