U BEOGRADU OTVORENI NOVI I RENOVIRANI MAXI SUPERMARKETI, NA DVE LOKACIJE

01. XII 2021. | Žitelji beogradskih opština Novi Beograd i Savski venac sada mogu da uživaju u kupovini po najmodernijim standardima u novom Maxi supermarketu, na adresi Ljubinke Bobić 9, odnosno u renoviranoj prodavnici, na adresi Sarajevska 38a.

“Na ove dve lokacije, kupce očekuju vrhunska usluga i bogata ponuda raznovrsnih proizvoda koje mogu birati uz asistenciju po 35 zaposlenih kolega u obe prodavnice.

Široki asortimani na odeljenjima poput pijace, koja uvek nudi sveže voće i povrće, pekare, koja pruža izbor svežih, mirisnih hlebova i peciva, odeljenja mesare, delikatesa, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, gotovih jela, kao i drugih kućnih potrepština, predstavljaju pravi put koji vodi do jedinstvenog iskustva kupovine svakog kupca, na obe adrese”, poručuju iz kompanije Delez Srbija.

Brz i efikasan proces plaćanja u novoj prodavnici na adresi Ljubinke Bobić 9 odvija se na četiri regularne i četiri samouslužne kase, u potpuno novom prostoru sa inovativnim enterijerom. Renovirani Maxi u Sarajevskoj ulici nudi novitet koji donosi poseban komfor – prostoriju za konzumaciju hrane kupljene u samom supermarketu. Ova radnja opremljena je sa pet regularnih i četiri samouslužne kase a ispred je za potrošače obezbeđen i parking.