TUBORG: BOJANA VUNTURIŠEVIĆ I EYESBURN – #KAKOTOMISLIŠNEMOŽE JOŠ JEDAN NESPOJIVI HIT?!

18. VI 2019. | Nakon potpunog iznenađenja i velikog uspeha trake koju su izbacili Coby i orkestar Strings n Roses, Tuborg nastavlja u #kakotomislišnemože maniru uz još jednu neočekivanu muzičku saradnju koju potpisuju Bojana Vunturišević i Eyesburn.

“Muzika ne poznaje granice i treba da spaja ljude, umesto da ih razdvaja i marginalizuje shodno tome koja muzika se smatra društveno prihvatljivom. Tuborg čvrsto veruje da je muzika podjednako lepa i moćna odakle god da dolazi jer, na kraju dana, poenta je da se u životu uvek dobro zabavljamo”, izjavila je Tijana Stanković, Global Brands Coordinator kompanije Carlsberg Srbija, povodom lansiranja još jednog letnjeg hita.

Numera kojom su se Bojana i Eyesburn pridružili #kakotomislišnemože izazovu, ‘Fool control’, i cover ove himne koji je Bojana izvela, predstavljaju još jedan značajan korak koji je Tuborg preduzeo u svojoj ozbiljno smeloj kampanji. Vodeća ideja brenda i svih koji su deo kampanje je da muziku ovih, a i mnogih drugih autora, oslobodi, oplemeni i približi je svima.

“U muzičkom izrazu Eyesburn je veoma različit u odnosu na ono što mene karakteriše ali oni su u velikoj meri uticail na mene kao muzičkog autora. Poziv za učešće u izazovu me je jako obradovao, posebno kada sam shvatila da ću sa momcima raditi na generacijskoj himni ‘Fool control’. Imala sam potrebu da tekst prevedem na maternji jezik i prilagodim ga sadašnjoj generaciji tako da, sada, ponovo imamo novu himnu jedne nove generacije koja je u fullu, ali i u kontroli”, izjavila je mlada autorka Bojana Vunturišević koja je, u saradnji sa čuvenom grupom, stvorila nezvanični hit ovog leta koji možete poslušati na linku .

I dok budemo uživali u pravom letnjem vajbu Bojanine nove trake, Tuborg sprema najveće iznenađenje ovogodišnje Open kampanje. Pesma međunarodnog elektro-pop sastava koja je svima veoma poznata samo će se nazirati u fantastičnoj izvedbi jednog interesantnog domaćeg pevača koji je čuvenoj numeri dao svoj jedinstven pečat.

U pripremi je još ekskluzivnih sadržaja, specijalnih Behind the scenes videa, intervjua sa svim ovogodišnjim Tuborg izvođačima, koncerti, aktivacije i još mnogo toga.

Vipše se može saznati putem zvaničnih Tuborg Srbija kanala:

Facebook:       https://www.facebook.com/TuborgSerbia/

Instagram:     https://instagram.com/tuborgsrbija?igshid=1m3hpt8uqs304

Youtube:        https://www.youtube.com/user/TuborgSrbija