BALANS+ SAMOUSLUŽNE STANICE ZA BICIKLE OD SADA I U SOMBORU

18. VI 2019. | Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija Imlek nastavila je ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na dve lokacije u Somboru, gradu u kojem je biciklo omiljeno prevozno sredstvo među stanovnicima.

Somborci će od sada imati mogućnost da na dve lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to na Trgu Svetog Trojstva, kao i u Ulici Stepe Stepanovića kod Glavne pošte. U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, ova akcija ima za cilj da podstakne stanovnike Sombora na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

“Kao grad u kojem je život bez bicikla gotovo nezamisliv, Sombor predstavlja logičan sled naše društveno-odgovorne akcije u okviru koje postavljamo samouslužne Balans+ stanice za bicikle širom Srbije. Pored fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana je veoma važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor. Naša kompanija će u cilju promocije zdravih životnih navika akciju nastaviti da sprovodi i u drugim gradovima u Srbiji”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.